By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Emlak TelevizyonuEmlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Arama
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Reading: Valilik uyardı: İstanbul’da fırtına bekleniyor!
Share
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Font ResizerAa
Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Font ResizerAa
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Gayrimenkul Hukuku
  • Sektörden
  • Emlak Rehberi
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
© 2012 Emlak Televizyonu All Rights Reserved.
Emlak Televizyonu > Blog > Emlak Gazetesi > Valilik uyardı: İstanbul’da fırtına bekleniyor!
Emlak Gazetesi

Valilik uyardı: İstanbul’da fırtına bekleniyor!

Emlak Televizyonu
Son güncelleme: 26 Eylül 2023 14:06
Emlak Televizyonu
Share
2 Min. Okuma
SHARE

Ortalamanın üzerinde seyreden sıcaklıkların Marmara ve Ege bölgelerinde 3-4 derece düşmesi bekleniyor.

Bugün Doğu Karadeniz bölgesinde etkili olacak yağışların perşembe günü Marmara ve Ege bölgelerinde de etkili olması bekleniyor.

İstanbul Valiliği’nden fırtına uyarısı

İstanbul Valiliği’nden fırtına uyarısı geldi.Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Marmara Bölgesi’nde rüzgarın akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Fırtınanın yarın gece saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği vurgulanarak, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kırklareli kıyıları, Ordu, Giresun ve Trabzon’un iç ve yüksek kesimleri, Rize ve Artvin çevreleri ile Van’ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Çarşambadan itibaren yağmur geliyor

Ülkede sıcaklıklar ortalamanın üzerinde seyrederken Çarşamba gününden itibaren batıda yağmurlar başlıyor.

İstanbul’da poyraz kuvvetli̇ estiğinden akşam saatlerinde üşütüyor. Sıcaklık öğle 28, gece 21 derece. Ankara parçalı bulutlu öğle 29, gece 15 derece. İzmir’de sıcaklıklar hala yüksek, 32 derece. Bursa 31 derece, Antalya’da hissedilen sıcaklık.

Marmara’da bulutluluk fazla, rüzgar bölge genelinde kuvvetli̇ esiyor, Kırklareli̇ civarında yerel yağışlar görülebilecek. Edirne ve Balıkesir 30, Kocaeli̇ 29 derece. derece.

İç Anadolu’da Kayseri civarında hava az bulutlu, Eskişehir tarafı ise daha kapalı. Öğle Sivas 27, Niğde 28, Konya 30 derece, gece Sivas ve kayseri̇ 9, Eskişehir 12 dereceye geriliyor.

Ege’de Manisa civarında rüzgar sert esiyor, bölgede geceler geçtiğimiz günlerden daha serin. Denizli̇ ve Manisa 35, Afyon 31, Bodrum 33 derece.

Akdeniz sahillerinde gündüzleri hissedilen sıcaklıklar hala 35 derecelerde, Mersin 32, Kahramanmaraş 34 derece. Güneydoğu’da sıcaklık yine yüksek, Gazi̇antep ve Diyarbakır 35 derece.

Karadeniz’in doğusunda Trabzon-Ri̇ze civarında sağanak yağış geçişleri̇ görülecek. Bolu 29, Samsun 26, Trabzon 25 derece. Doğu Anadolu’da Erzurum 23, Malatya 30 derece.

Trakya’da barajlar iklim değişikliği etkisi altında
344 maden sahası ihale edilecek
Devlet millet el ele, gazeteciler deprem bölgesinde
Bodrum’da büyük yangın! TSK helikopterleri destek veriyor
Siyaseti bırakan Mehmet Özhaseki kimdir ve nereli?

Sign Up For Daily Newsletter

Takipte kalın! En son son dakika haberlerinin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini sağlayın.
[mc4wp_form]
Kaydolarak Kullanım Koşullarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızdaki veri uygulamalarını kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Share
Previous Article İstanbul metrosunda elektrik arızası: Seferler aksadı
Next Article Malatya’da 3,7 büyüklüğünde deprem
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.

Stay Connected

235.3kFollowersLike
56.4kFollowersFollow
136kSubscribersSubscribe
4.4kFollowersFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Son Haberler

Yüzyılın Konut Projesi olarak adlandırılan 500 bin konut projesine başvuru için yarın son gün
Emlak Haberleri
18 Aralık 2025
Deprem bölgesine yönelik yeni uluslararası finansman akışı devam ediyor
Ekonomi Haberleri
18 Aralık 2025
Borsa İstanbul’da gong Zeray GYO için çaldı
Emlak Haberleri
18 Aralık 2025
IC İçtaş İnşaat’ın Romanya’daki Proje Portföyü 880 Milyon Euro’ya Ulaştı
Emlak Haberleri
18 Aralık 2025
//

20 milyon kullanıcıyı etkiliyoruz ve gezegendeki bir numaralı iş ve teknoloji haber ağıyız

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

[mc4wp_form id=”847″]

Emlak TelevizyonuEmlak Televizyonu
Bizi takip edin
© 2010 Emlak Televizyonu. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?